en  |  fr
  • Client

    Groupe Immobilier Desjardins

  • Completed

    June 2014

  • Location

    Complexe Desjardins
    Ground level

  • Project Team

    Provencher Roy Design Intérieur
    Pageau, Morel & Associés
    SDK et Associés

The Desjardins Corner

At the base of the Complexe Desjardins’ South tower, the “Collective Movement” was looking to build an area devoted to education, cooperation and innovation.

P&R Desjardins was hired to remodel the “Desjardins Corner”, an area intended to provide a window into the movement, its values, the importance that it places on education and its commitment to community and respect for human resources.

Thanks to cutting-edge technological tools, including motion-detector and tactile screens, visitors are guided to financial products and services and informed about the benefits of becoming a Desjardins member and client. The Career Zone, Desjardins Lab and conference centre are also presented.

The woodwork that we designed for this project, along with the space’s exceptional furnishings and decorations, boast elaborate details that hide the vital organs of this new technology.